Unustamatud elamused & parimad artistid!
Aasta oodatuim Eesti Ettevõtete Jõulupidu toob Tartu Ülikooli Spordihoonesse kokku säravaimad artistid ning parimad ja edukad ettevõtted!
Esinejad
— Hanna-Liina Võsa —
Õhtujuht
— Kalle Sepp —
Õhtujuht
— Synne Valtri Band —
— Jüri Pootsmann —
— .D production tantsutrupp —
— The Swingers —
— 2 Quick Start —
— Birgit Sarrap —
— DJ Erkki Sarapuu —
Programm
Glamuurse jõulupeo uksed avanevad — külalisi ootavad kihisev tervitusjook ja põnevad suupisted laual
Teid tervitavad õhtujuhid KALLE SEPP ja HANNA-LIINA VÕSA
Lauda serveeritakse jõulumaitsetest tulvil soe pidusöök
Maagilise Broadway maailma toob teieni .D PRODUCTION lummavad tantsijad koos särava HANNA-LIINA VÕSAGA
Laval õhtujuhid KALLE SEPP ja HANNA-LIINA VÕSA
Õhtu kütab kuumaks hoogne ja kaasahaarav SYNNE VALTRI BAND
Serveeritakse teine külm laud
Laval õhtujuhid KALLE SEPP ja HANNA-LIINA VÕSA
Lavalauad vallutab Eesti särtsakaim tantsumuusika bänd - THE SWINGERS solistidega BIRGIT SARRAP ja JÜRI POOTSMANN
Serveeritakse suus sulav dessert ja kohv
Laval õhtujuhid KALLE SEPP ja HANNA-LIINA VÕSA
Pidu läheb tõeliselt kuumaks- lavale astub palavalt armastatud ja läbi kolme aastakümne meid legendaarsete hittidega hullutanud 2 QUICK START
Peole paneb hoogsa punkti DJ ERKKI SARAPUU
Jõulupeo lõpp, kohtumiseni tuleval aastal!
Menüü
Tervituseks
- Porgandi-pastinaagi amps musta küüslaugu majoneesiga
- Suitsune põdraliha tartar käsitöösaial misokreemi ja Andre talu juustulumega
- Siiaäkis YliCooli käsitöö-õlleõhikul kuivatatud munapuruga
- Päikesekuivatatud tomatitega käsitööbaguett vinnutatud pardi röstbiifi ja ürdikreemiga
Pearoad
- Otse suitsuahjust: BBQ sealiha mopitud õuna-kaneeli glasuuriga
- Forellifilee Leoki talu forellist
- Värsked vokitud köögiviljad
- Koorene sidruni-sinepi-meekaste
- Ürdi-ahjukartulid soolahelveste ja rohke rohelisega
- Praetud värske kapsas tomatipasta ja Worchesteri kastmega
- YliCooli kõrvitsasai ja puuviljaleib
Külmlaud
- Marineeritud latikas
- Grillitud angersäga
- Õrnsoolaforell Leoki forellist kerge nelgiga
- YliCooli koorene tatrasalat isesuitsutatud kanaga
- Kikerherne-edamame oa salat päikesekuivatatud tomatiga
- Mahlane veiselihasalat tomatitega
- Liivimaa lihaveise röstbiif sibulamoosiga
- Pestomarinaadis sea sisefilee jõhvikamopiga
- Sous vide kana sinepimarinaadis
- Värske soolakurk väikese tšilliga
- YliCooli legendaarne linnumaksapasteet kerge konjakiga
- Kergelt suitsune heeringa-munavaht
- Käsitöö-õlleõhikud
Dessert
- Kirju koera ruuduke Vana Tallinna ja vintis jõhvikatega
- YliCooli pulgamaius sinihallitusjuustu-piparkoogikreemiga
Peakokk Urpo Reinthal
YliCool Catering
Hinnainfo
Hind 209€+km/in*.
*Hind sisaldab põnevat ja suurejoonelist meelelahutusprogrammi ning pidulikku õhtusööki koos alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookidega.
Teid ootavad 10 - 12 kohalised lauad (võimalus osaleda ka väiksema seltskonnaga). Igal laual on 1 pdl valget veini; 1 pdl punast veini; 1 pdl kvaliteetviina.
Broneeringu järgselt väljastatakse ettemaksu arve 25% summast, ülejäänud osa tuleb tasuda augustikuus. Kuni 30. septembrini (k.a.) on võimalik broneering tühistada (osalustasu tagastatakse). Kui broneeringust soovitakse loobuda pärast 30. septembrit, osavõtutasu ei tagastata ning arve kuulub tasumisele kõikide broneeritud kohtade eest.
Täpsustav info
- Eveli Reitelmann
...või Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus tel. +372 608 0848
Ootame Teid!