Unustamatud elamused & parimad artistid!
Aasta oodatuim Eesti Ettevõtete Jõulupidu toob Tartusse Eesti Maaülikooli spordihoonesse kokku säravaimad artistid ning parimad ja edukad ettevõtted!
Esinejad
— Kait Kall —
Õhtujuht
— Karl-Erik Taukar Band —
— Anne Veski —
— Karavan —
— Tantsutrupp Showstoppers —
— DJ Erkki Sarapuu —
Programm
Suurejoonelise jõulupeo uksed avanevad — külalisi ootavad kihisev tervitusjook ja imemaitsvad suupisted laual
Teid tervitab õhtujuht KAIT KALL
Lauda serveeritakse põnev üllatusroog
Lavale astuvad SHOWSTOPPERS lummavad kabareetantsijad
Laval õhtujuht KAIT KALL
Lauda serveeritakse rikkalik jõuluhõnguline soe pidusöök
Igihaljaid tantsuhitte esitab palavalt armastatud KARL MADIS ansambliga KARAVAN
Serveeritakse külm laud
Õhtujuht KAIT KALL paneb oma muheda huumoriga kõigi kõhulihased proovile
Tähti täis on öö - teie ees on KARL-ERIK TAUKAR BAND
Serveeritakse suus sulav dessert ja kohv
Õhtujuht KAIT KALL jätab võtmed väljapoole ja ühineb peokülalistega, et nautida lahedat atmosfääri
Lavale astub meid aastakümneid oma sära ja suurepärase muusikaga hullutanud šarmantne ANNE VESKI
Peole paneb hoogsa punkti DJ ERKKI SARAPUU
Jõulupeo lõpp, kohtumiseni tuleval aastal!
Menüü
Suupisted lauas
- Pardi krokett ploomimoosiga
- Ürdifalafel mustaküüslaugu majoneesiga (V, L)
- Filo pulgad köögiviljade ja laimilehe kastmega
- Punase kala klaasnuudli salat Aasia stiilis mangoga
Soe pearoog
- Sea minikoot, kartuli-porru terriin, pohla-peedisalat punase jänese kapsaga, bešamellkaste ja estragoni emulsioon
- Leib/Sepik/Ürdivõi
Suupisted
- Metsaseenesalat kergsoolakurgi ja suitsuse tomatiga suupistekorvis
- Rebitud pardi mini taco
- Rostbeef, baklažaani-pepperoni kreem mustal leival
- Sea sisefilee lõigud marineeritud datlitega
- Graavitud lõhe korvike tillimajoneesiga
- Heeringa smörrebröd
- Valge kala tar-tar siiamarja ja vinnutatud munakollasega (L)
- Mozzarella bruschetta oliivi ja spinati tolmuga
- Tofu kuubik hoisin kastme, suitsumajoneesi ja marineeritud ingveriga (G, L)
- Lõuna-Eesti juustud hoidistega (G)
Dessert
- Gustavi jõulu pavlova kardemoni-õuna kompoti, sidruni toorjuustuvahu ja mandariini tolmuga
* L - sisaldab laktoosi; G - sisaldab gluteeni; TT - Taimetoit; V - Vegan
Joel Ostrat
Peakokk
Gustav Catering
Hinnainfo
Sektor A 169€+km/in*.
Sektor B 159€+km/in*.
Sektor C 149€+km/in*.
*Hind sisaldab põnevat ja suurejoonelist meelelahutusprogrammi ning pidulikku õhtusööki koos alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookidega.
Teid ootavad 10 — 12 kohalised lauad (võimalus osaleda ka väiksema seltskonnaga!). Igal laual on 1 pdl valget veini; 1 pdl punast veini; 1 pdl kvaliteetviina.
Broneeringu järgselt väljastatakse ettemaksu arve 25% summast, ülejäänud osa tuleb tasuda augustikuus. Kuni 30. septembrini (k.a.) on võimalik broneering tühistada (osalustasu tagastatakse). Kui broneeringust soovitakse loobuda pärast 30. septembrit, osavõtutasu ei tagastata ning arve kuulub tasumisele kõikide broneeritud kohtade eest.
Registreerimine
Täpsustavad küsimused:
- Eveli Reitelmann
...või Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus tel. +372 608 0848
Ootame Teid!